DCOM for April 16, 2017

Tonight we have a movie for your enjoyment.is Radio Rebel, Two worlds collide when a shy teenager develops an alter ego that becomes popular on the radio. Based on a novel by Danielle Joseph. duration One hour 40 minutes. The movie stars Debbie Ryan of Jessie and Sweet Life On Deck faim.

how to say Zendaya’s name like how @Zendaya would

We can all agree that the name Zendaya is unique. Much like she is. So, the star undertook something that is truely scary, she googled herself. (That is scary for a star I assume.) She did it because she’s the queen! After Googling herself she found out the most important question asked by fans is how to say her name. So, she grabbed a camra and told us how to say her name.
It is broken down the way the Associated Press would do it. Zen-day-a. That is her name. Zen-day-a that is it. enough said. Their you go.
Do you need anything else in your life? Na!

This weekend will be huge!

This weekend will be huge in terms of pop culture and a personal weekend for me. Let us look at what makes this weekend so freakishly huge!! ___ Friday:
On Friday March 10, 2017 my last major essay will be done. I have until 5:00 pm to complete it. Once this essay is done, then my well deserved break can officially start.
I am thankful that the deadline is 5:00 pm and that I do not need to study for any finals. Otherwise I would miss this major event on Disney.
at 8:00 pm is Tangled Before Ever After, Rapunzel must learn to embrace her long golden hair after mystical rocks cause her locks to magically grow back. Animated. duration One hour 5 minutes. All the stars return.
___ Saturday:
The highlight for Saturday starts at 7:30 pm is Henry Danger, Captain Man and Kid Danger learn that an astronaut has been taken hostage aboard the Space Station, and set off on a space rescue. duration 30 minutes. Part 1 of 2. Then at 8:00 pm is Nickelodeon’s 2017 Kids’ Choice Awards, Children choose favorites from across the worlds of film, television, music, pop culture, animation and more. duration One hour 30 minutes. ___ Sunday:
Sunday is a big day if you like the National Collegiate Athletic Association (NCAA) tournament for Basketball.
At 6:00 pm et on ESPN is Bracketology, where the 64 teams find out where they stand in the brackets for the upcoming tournament duration 2 hours.

Tonight on @disneychannel – March 6, 2017 – starting at 5:00 pm

5:00 pm is Liv and Maddie, Maddie prepares for her game but is nervous about her knee; Liv films a sequel to a commercial she was in when she was 6 years old. duration 30 minutes.
5:30 pm is Liv and Maddie: Cali Style, Liv, Maddie and the rest of the Rooney clan start their new life in California; Ruby comes home from summer camp and gets excited to have sort-of siblings but ends up in the middle of a sister fight between Liv and Maddie. duration 30 minutes.
6:00 pm is Bunk’d, Tired of hearing Emma and Zuri fight, Lou sends the two out to the middle of the lake in a canoe to work out their problems. duration 30 minutes.
6:30 pm is Bizaardvark, A rich fan invites Paige and Frankie to his mansion and helps pay for their expensive video idea; the nice gesture takes an unexpected turn and the duo come face to face with social media star Eva Gutowski. duration 30 minutes.
7:00 pm is K.C. Undercover, Ernie and K.C. go undercover with a group called the Volunteens; Craig prepares for his new assignment to protect an ambassador. duration 30 minutes. Part 1 of 2.
7:30 pm is Good Luck Charlie, Gabe and his friend Leo open up a lemonade stand, but they start to argue and end up competing; PJ tries to reunite Bob’s high school band. duration 30 minutes.
8:00 pm is Stuck in the Middle, Harley’s winning invention scores the Diaz family a free trip to a waterpark. duration 30 minutes.
8:30 pm is Good Luck Charlie, Teddy uses a self-tanner — with disastrous results; Bob follows P.J. to New York; Amy gets involved in Gabe’s love life. duration 30 minutes.

Tonight on disney – March 3, 2017 – starting at 5:00pm

at 5:00 pm is Liv and Maddie, Maddie loses her twin charm bracelet; when Liv tries to make her feel guilty, Maddie teaches her a lesson; Parker gets a new older brother and Joey is not pleased. duration 30 minutes.
5:30 pm is Liv and Maddie, Maddie loses her twin charm bracelet; when Liv tries to make her feel guilty, Maddie teaches her a lesson; Parker gets a new older brother and Joey is not pleased. duration 30 minutes. This program is rated, TVG,

5:30 P. M. is Liv and Maddie: Cali Style, A vocal injury threatens to ruin Liv’s performance. duration 30 minutes. This is Audio Described.
6:00 pm is Bunk’d, Lou is in awe when her hero, the legendary Christina Ross, pays a visit to Camp Kikiwaka; the boys from Grizzly Cabin head out for an overnight camping trip. duration 30 minutes. This is Audio Described.
6:30 pm is Bizaardvark, Frankie goes to extreme lengths to throw Paige an unforgettable birthday party, including tricking social media star Lilly Singh into attending the event. duration 30 minutes.
7:00 pm is K.C. Undercover, K.C. is tasked with capturing wanted computer hacker Noah Stone; she finds herself competing against a teen bounty hunter named Pinky Carter. duration 30 minutes.
7:30 pm is Good Luck Charlie, Teddy buys a used car from Ivy’s dad, it gets wrecked almost immediately; Amy is offended that the separation isn’t hard for Charlie on her first day of preschool. duration 30 minutes.
8:00 pm is Stuck in the Middle, Hoping for enough money to buy an above-ground pool, the children work together to pull off a garage sale. duration 30 minutes. This is Audio Described.
8:30 pm is Descendants: Wicked World, The children of Auradon join together with the villain children to prepare for Auradon’s “Jewel-bilee” ceremony. duration 45 minutes.

tonight on Disney – March 2, 2017 – starting at 5:00 pm

at 5:00 pm is Liv and Maddie, Liv plays the role of matchmaker by helping Willow win Joey’s heart; she helps her ask Artie to the dance to make Joey jealous. duration 30 minutes.
at 5:30 pm is Liv and Maddie: Cali Style, Liv’s new show is in danger of being canceled because they can’t find the right cast; Liv helps by searching for the perfect star; Parker plans to take Joey and his new Falcon persona down by having Joey test-drive a dangerous invention. duration 30 minutes.
6:00 pm is Bunk’d, Xander and Emma team up for a fishing competition and find out that they have little in common; Tiffany and Zuri plot to steal fish from the mess hall to use for the competition. duration 30 minutes.
6:30 pm is Bizaardvark, When the girls realize that the most popular videos on the internet don’t require much thought, they decide to make a silly video of their own about a moose named “Moosetashio.” duration 30 minutes.
7:00 pm is K.C. Undercover, K.C. has to find an undercover spy to pass a test for a promotion; everyone at the Cooper’s neighborhood potluck becomes a suspect; Petey tries to scare Judy. duration 30 minutes.
7:30 pm is Good Luck Charlie, Everyone in Chicago thinks Teddy, Amy and Charlie are a hip-hop duo. duration 30 minutes.
8:00 pm is Stuck in the Middle, A slushy war breaks out when Harley’s Slushy Shack faces new competition. duration 30 minutes.
8:30 pm is Good Luck Charlie, Teddy’s laptop gets ruined, losing the first 50 video diaries for Charlie; P.J. enrolls in management training; Gabe loses sleep over a scary movie. duration 30 minutes.

tonight on disney channel – March 1, 2017 – starting at 5:30 pm

Tonight on Disney starting at 5:30 pm
___

5:30 pm is Liv and Maddie: Cali Style, Liv thinks she landed a small role on a hit show called “Linda and Heather” but her part turns out to be much bigger; Joey experiences relationship woes. duration 30 minutes.
6:00 pm is Bunk’d, Zuri and Jorge sell candy and video games to campers; Ravi overhears Xander’s plans for his date with Emma and becomes suspicious. duration 30 minutes.
6:30 pm is Bizaardvark, When Paige and Frankie learn Vuuglers get into feuds for publicity or subscribers, they decide to start a fake feud with 13-year-old MMA fighter Vicki “Thunder Foot” Fuego; their idea doesn’t go according to plan. duration 30 minutes.
7:00 pm is K.C. Undercover, Craig and Kira find out that they were never legally married; K.C. remedies the situation by throwing them a do-over wedding. duration 30 minutes.
7:30 pm is Good Luck Charlie, Teddy wants to break up with Derek but his sweet behavior makes it difficult; Amy becomes Gabe’s hockey coach; Bob accidentally gets P.J. fired. duration 30 minutes.
8:00 pm is Stuck in the Middle, Things go awry for the Diaz kids during school picture day. duration 30 minutes.
8:30 pm is Good Luck Charlie, Teddy borrows her mom’s earrings without asking and loses one in a build-a-bear stuffed animal; Gabe gives Bob a fake winning lottery ticket. duration 30 minutes.