I cannot wait to watch Escape From Mr. Lemoncello’s Library

The plot to this book turned in to a movie looks awesome per Wikipedia:
“12-year-old Kyle Keeley is obsessed with the board games of Mr. Lemoncello, the world’s most renowned game maker. Big news comes to his town when it is revealed that Mr. Lemoncello is building a state-of-the-art public library, and he is holding an essay contest to let winners spend one night in a lock-in before the library’s opening. But Kyle’s knowledge of games and his friends’ knowledge of books and libraries are put to the test when they have to play the biggest game yet; having to escape from the library using only their wits and the clues scattered around. The movie is described thusly:
A boy and his friends find adventure when they enter a state-of-the-art library that opens doors to fantastical worlds. When excitement turns to jeopardy, things start to spiral out of control as literary characters run amok and cause chaos. duration One hour 30 minutes. This program is rated, TVG.

Advertisements

tonight on tv

5 pm is Henry Danger, After discovering contestants on Swellview’s Got Talent are losing consciousness, Captain Man and Kid Danger enlist the help of Charlotte and Schwoz in order to find out what is causing the mischief. duration 30 minutes.
5:30 pm is Game Shakers, In order to finish their new dance game on time, the Game Shakers have to wear a motion capture suit and dance their way through the next 48 hours. duration 30 minutes.
6 pm is Austin & Ally, A power outage traps the four friends in a Sonic Boom on Halloween; they pass the time by trading spooky stories. duration 30 minutes.
6:30 pm is Liv and Maddie, Maddie and Willow join in on the Senior Scare, in which high school seniors scare middle school students; Liv and Joey head to New York. duration 30 minutes.
7 pm is Girl Meets World, Maya and Riley meet the Ghost of the Bay Window; she’s a flapper girl that makes people dance and sing. duration 30 minutes.
7:45 pm is College Football, Pac-12 play continues as No. 6 Washington puts its undefeated record on the line against California at Husky Stadium. The Huskies are 5-0 following their 42-7 win over Oregon State. Washington has held opponents to an average of 11 points against. duration 3 hours.

@teennick after school lineup and party – October 6, 2017

Grab your popcorn and plop yourself down in front of the tv. You urned it. It’s Friday after all.
All times eastern. 3 pm is Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, Dawn grows tired of her brothers’ antics and moves into her own room. duration 30 minutes.
3:30 pm is Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, The quadruplets’ trip to their favorite water park is canceled when their parents discover that someone forgot to flush the toilet. duration 30 minutes.
4 pm is I Am Frankie, Dayton frantically tries to warn Frankie that WARPA is closing in on her; Sigourney decides that a move is the only way to keep her family safe. duration 30 minutes.
4:30 pm is Game Shakers, The Game Shakers take the subway to a boxing game pitch, but forget the gloves and send Trip and Hudson back for them. duration 30 minutes.
5 pm is iCarly, Spencer gets Freddie involved in a fencing match; Carly must plan a dinner for some relatives. duration 30 minutes.
5:30 pm is iCarly, When Carly bans T-Bo from the loft, she gets banned from the Groovy Smoothie; Freddie and Gibby discover the perks and drawbacks of being in a band. duration 30 minutes.
6 pm is Sam & Cat, Sam eats all of the meatballs that Cat has prepared for a special Moon Dinner; Cat becomes obsessed with finding the match to a shoe. duration 30 minutes.
6:30 pm is Sam & Cat, Cat invents a holiday so she can buy gifts for everyone; Cat snoops to find out what other people’s gifts are. duration 30 minutes.
7 pm is Victorious, Tori attempts to master a monologue for Sikowitz’s class; Andr? and Robbie join a ballet class to meet girls. duration 30 minutes.

tonight on @nickelodeon starting at 6 pm

6 pm is The Loud House, Lincoln worries that he has lost his manliness from growing up with sisters, so he and Clyde decide to go camping; Lincoln gets Lori a job at a pizza arcade, but Lori gets in trouble when he starts to ask for favors. duration 30 minutes.
6:30 pm is Henry Danger, Henry and Charlotte want to tell Jasper that Henry is really Kid Danger, so they decide to give him a test secret to prove that he is ready. duration 30 minutes.
7 pm is Henry Danger, When Ray starts behaving strangely, Henry and Charlotte investigate and are surprised to discover the cause of his behavior. duration 30 minutes.
7:30 pm is I Am Frankie, Dayton realizes Frankie is in grave danger and races to find her; Cole asks Frankie if she is a robot. duration 30 minutes.

tonight on tv

7:30 pm is I Am Frankie, Dayton becomes increasingly suspicious about Andrew’s true intentions; Cole and Frankie hang out; James decides to turn Frankie in to Kingston. duration 30 minutes.
8 pm is NCIS, The team investigates the murder of a Navy lieutenant, whose body is found hidden at a local cemetery; Gibbs and McGee must pass a psychiatric evaluation before officially resuming work. duration One hour. This is Audio Described.
9 pm is Chopped, The judges see what a drag queen, a witch, a medieval re-enactor and a bloody-faced warrior will cook for them; chefs must prepare a pork tenderloin entree; cooks encounter a spiky fruit and clever cookie-crumb creation. duration One hour.
10 pm is Chopped, Creepy surprises and freaky finds for Halloween; special meat platter in round one; frightening ingredient is staring back at the chefs from the entree basket; the two finalists get hyped up on Halloween candy as they scare up some creative desserts. duration One hour.

Tonight on @nickelodeon starting at 6 pm

6 pm is The Loud House, Finally tired of doing favors for Lori to get rides, Lincoln decides to help Leni pass her driver’s test; Lincoln and nine of his sisters work as a team to thwart the tyranny they face with Lori as their babysitter. duration 30 minutes.
6:30 pm is Henry Danger, Henry’s life as Kid Danger is threatened when Charlotte grows suspicious about the secrets he has been keeping. duration 30 minutes.
7:00 pm is Henry Danger, After Henry uses his new power to compete in a Dodge-A-Leen tournament, Ray, Schwoz and Charlotte go under cover to teach Henry a lesson. duration 30 minutes.
7:30 pm is I Am Frankie, Dayton becomes increasingly suspicious about Andrew’s true intentions; Cole and Frankie hang out; James decides to turn Frankie in to Kingston. duration 30 minutes.

What is on @nickelodeon tonight?

6 pm is The Loud House, Tired of monotonous meals, the children make a plan to sabotage dinner so they can have pizza; Lincoln and Ronnie Anne have to take care of an egg baby, but Lincoln does not trust her with the fragile egg. duration 30 minutes.
6:30 pm is Henry Danger, When Piper’s basketball coach quits, Henry becomes the coach of Piper’s team; Henry is challenged by the League Board and its unorthodox rules. duration 30 minutes.
7 pm is Henry Danger, When Dr. Minyak takes the Man Fans hostage, Captain Man and Kid Danger have to find a way to rescue them without Dr. Minyak seeing them move. duration 30 minutes.
7:30 pm is I Am Frankie, Andrew begs Frankie to keep his secret; Cole asks Frankie to hang out, prompting Tammy to share her suspicions with him; Robbie fights for justice. duration 30 minutes.