8 pm is Lucifer, Lucifer and Chloe investigate a murder where a witness claims a winged guardian angel saved her life; Pierce and Chloe’s relationship takes an interesting turn; Lucifer discovers something that could change everything. duration One hour. This is Audio Described.
9 pm is The Resident, Conrad is hit by a bike and badly sprains his ankle; Conrad must help his old medical professor, who is having visions of her old patients; Nic navigates her emotions while mourning the loss of a patient; Bell operates on a foreign dignitary. duration One hour. This is Audio Described.
10 pm is WWE Monday Night RAW, WWE kicks off the Superstar Shake Up. WWE stars find out if they stay on RAW or go to SmackDown.
6 pm is Henry Danger, When Dr. Minyak plans to ruin Double G’s worldwide charity concert, Captain Man and Kid Danger join forces with the Game Shakers to defeat Dr. Minyak and keep Double G safe. duration One hour 30 minutes.
7:30 pm is Knight Squad, Arc’s predecessor on the Phoenix Squad returns, bumping Arc to the Kraken Squad while his friends secretly work to get rid of their former partner. duration 30 minutes.
8 pm is Stuck in the Middle, When the Bait N’ Bite is robbed, the Diaz children use their resources to track down the culprit. duration 30 minutes. This is Audio Described. 8:30 pm will read a book
9 pm is Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Fitz and Simmons are faced with one of their greatest fears as they search for a way to seal the rift. duration One hour. 10 pm will read a book.
The Resident, Conrad disagrees with Lane over a treatment plan for a terminal cancer patient; Nic must devise a strategy on how to stand her ground with a patient; Bell realizes he’ll need Mina’s hands more than ever. duration One hour. This is Audio Described.
Good Girls, Beth, Annie and Ruby bite off more than they can chew when they agree to help Rio smuggle contraband; Ruby deals with a so-called family friend; Annie prepares for a visit with a social worker that could affect her custody battle with Greg. duration 59 minutes. This is Audio Described.
Full Frontal With Samantha Bee, Rounding up all of the latest threats to our democracy. duration 30 minutes.
8 pm is The Thundermans, After their requests drive Kickbutt to quit, Max and Phoebe get what they want when Hank is named the new SuperPresident; being the First Family of the Hero League takes its toll on the family. duration 30 minutes.
8:30 pm is Knight Squad, Arc’s predecessor on the Phoenix Squad returns, bumping Arc to the Kraken Squad while his friends secretly work to get rid of their former partner. duration 30 minutes.
9 pm is Undercover Boss, American Seafoods CEO Bernt Bodal goes under cover as a deckhand. duration One hour.
10 pm is Undercover Boss, CEO Kevin Sheenan has to lead nearly 1,000 partygoers in a line-dance while he is working under cover. duration One hour.
5 pm is Sam & Cat, Sam and Cat are hired to accompany two obnoxious children on a flight to the Bahamas. duration 30 minutes.
5:30 pm is Knight Squad, Arc discovers that Warwick can cast magic spells, but things get out of hand when he starts using his secret talent. duration 30 minutes.
6 pm is Henry Danger, When Henry receives a series of mysterious notes from someone, he begins to worry that the sender may know his secret identity. duration 30 minutes.
6:30 pm is Henry Danger, When Miss Shapen’s niece comes into town and chooses Jasper over Henry, he discovers that she has much bigger plans in the works. duration 30 minutes.
7 pm is Game Shakers, Kenzie’s dating app causes huge problems for Babe. duration 30 minutes.
7:30 pm is School of Rock, Freddy looks for a response from Summer after telling her how he feels; the band agrees to help Dewey save a local ice cream shop, but first has to get out of an escape room challenge arranged by Principal Mullins. duration 30 minutes.
10 pm is Deception, A disgraced magician puts his skills of deception and illusion to work at the FBI. duration 59 minutes.
7 pm is Blurt, When Jeremy puts on virtual reality glasses, he loses his “inside voice” and starts speaking every thought out loud. Desperate to get back to normal, Jeremy and his sister must figure out how to convince his brain that he can speak up for himself. duration One hour 30 minutes.
8:30 pm is Forensic Files, A chip of stainless steel brings a killer to justice 20 years after a woman’s body is found in a ravine. duration 30 minutes.
A Jeopardy! champion may be in trouble with the law. According to the New York Daily News: Stephanie June Jass, 47, was charged with two felonies following an investigation by the Michigan State Police Cyber Command Center after authorities received word that the former Adrian College history professor may have illegally hacked into the email accounts of other people at the school. After months spent conducting a “forensic examination of the digital evidence,” authorities went forward, charging her with “unauthorized access of email accounts” and using a computer to commit a crime. The first charge alone carries with it a potential for five years in prison and a $10,000 fine. Ms. Jass has a record for most wins by a woman on jeopardy!
6:30 pm is tiny christmas, When a clumsy elf accidentally shrinks two kids on Christmas Eve, they get scooped up into Santa’s sack. When they are dropped off across the street, the tiny kids have to navigate holiday hazards to make it home safely. duration One hour 30 minutes. 8 pm is law and order, When Lt. Van Buren’s college friend’s daughter is found dead, she leads a no-holds-barred mission to catch the serial assailant who attacked her in the past. duration One hour. 9 pm is law and order Religious tempers flare when a man is killed after desecrating a treasured edition of the Hebrew Torah. duration One hour.
10 pm is law and order An officer exacts revenge upon his friend’s alleged killer and tries to avoid prosecution by threatening to expose tainted evidence from previous cases. duration One hour.