nickelodeon

at 5:00 pm is The Loud House, Lincoln uses sound-canceling ear buds to try and drown out his sisters; after Lynn and Lucy get in a fight, Lincoln agrees to let Lynn bunk in his room for one night. duration 30 minutes.
at 5:30 pm is The Loud House, Lincoln has a plan to get the best seat in the car for a long road trip; Lincoln needs to prove he is mature so he can sit at the adult table. duration 30 minutes.
at 6:00 pm is Henry Danger, When Piper gets a mysterious illness, Captain Man must travel back in time to the 1700s to find the only cure. duration 30 minutes.
at 6:30 pm is Henry Danger, When a dangerous pich$ata winds up at a child’s birthday party, Kid Danger and Captain Man must go under cover to step in before it is too late. duration 30 minutes.
at 7:00 pm is Paradise Run, Teams of best friends battle cousins to become VIPs, make a massive waffle cone treat and tune up a giant ukulele. duration 30 minutes.
at 7:30 pm is The Thundermans, Max causes a rift between Phoebe and Link when he uses personal information about them in a song for his band; Hank and Barb try to teach Billy and Nora a valuable lesson. duration 30 minutes.
at 8:00 pm is The Thundermans, The twins work together to get even with a mean girl at school. duration 30 minutes.
at 8:30 pm is Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, Nicky, Dicky and Dawn challenge Ricky’s firm disbelief in superstitions, but they go too far in proving him wrong. duration 30 minutes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s